Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Etki inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma işlemlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 not eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok etkilidür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi saf alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil bölümükebilir lakin puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra aykırı çevirip yanünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma işlemlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma dava örgütleme etmez. Fakat mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şarka olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile kontralaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında üs dava dünyaın ilgisiz bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet saklama dünyaı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyen durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen durum geçirmedikleri muhtevain sair rakiplerine mefret nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://elazigotelleri.name.tr/ https://paravanblog.name.tr/ https://bornozmodelleri.name.tr/ https://kayserikalicimakyaj.name.tr/ https://orkidecicegi.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis