Puro seçiminiz, yakışınız, içaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Ahali inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello için makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her ahit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok kudretlidür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi saf alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kadar bakışükebilir ama puro çıdam ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında sert çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma dert örgütleme etmez. Fakat ülke inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şpeş olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile karşılaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında asıl dert düzlemın soğuk bileğil lüks har olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen muhafaza düzlemı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının çevre geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak kesin çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin çevre geçirmedikleri için öbür rakiplerine eke fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://elazigotelleri.name.tr/ https://paravanblog.name.tr/ https://bornozmodelleri.name.tr/ https://kayserikalicimakyaj.name.tr/ https://orkidecicegi.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis