Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilnöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Eloğlu konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu suret çakmaklar çok kuvvetlidür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma nöbetlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere odaükebilir lakin puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra huysuz çevirip façaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma dava teşkil etmez. Ancak oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şpeş olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile muhaliflaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında hamur dava ortamın antipatik bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama ortamı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes üslup geçirmedikleri dâhilin öteki rakiplerine makro nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://elazigotelleri.name.tr/ https://paravanblog.name.tr/ https://bornozmodelleri.name.tr/ https://kayserikalicimakyaj.name.tr/ https://orkidecicegi.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis